IRATBOX Ügyviteli Rendszer

IRATBOX

Felhő alkalmazás    
  
 
  Rendszer próba  
 

Az IRATBOX Ügyviteli Rendszer kipróbálása - 1. lépés

Az IRATBOX Ügyviteli Rendszer moduláris felépítésű. Használata bérleti formában az Interneten keresztül történik. A rendszer kipróbálása ingyenes, mindössze 4 lépésből áll.

   
  1. A kipróbálás feltételeinek elfogadása.
   
  2. Felhasználó nevének megadása amivel a próba során a rendszerbe majd beléphet.
   
  3. Azoknak a moduloknak a kiválasztása amit szeretne kipróbálni.
   
  4. Az itt megjelenő hozzáférési kódok alapján belépés a rendszerbe.
   

A próba során a kiválasztott modul minden funkciója elérhető. Az adatok amiket a próba során felvesz a próbaidőszak lejárta után elvesznek. A próba időszak hosszúsága általában 2 nap. Ha újabb próbát akar tenni, akkor kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, és segítségére leszük a próbaidőszak meghosszabbításában!

Egy e-mail címről csak egyszer tud a folyamaton végigmenni. Ha bármelyik lépésnél hibaüzenetet kapna, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, hogy a hiba okát orvosolni tudjuk!

A rendszer használatához ajánlott böngésző: Chrome.

Ha megnyerte a kipróbált rendszer a tetszését, akkor a regisztráció segítségével megadhatja cégének adatait, megjelölve melyik modulok előfizetésére tart igényt. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a kiválasztott modul paraméterezését együttesen elvégezzük.

Bármilyen kérdése, problémája merül fel a rendszer használatával kapcsolatban, bámikor hívhatja információs vonalunkat a (+36) 70-211-8969-es telefonszámon.
Ha Ön ezeket a feltételeket elfogadja, akkor a következő szintre léphet.

   
 
Ideiglenes üzemszünet miatt a kipróbálás fel van függesztve